Pages

Tuesday, July 31, 2012

First Giveaway Sempena Nuffnang Blogopolis Malaysia 2012

Assalamualaikum dan Salam sejahtera...

"Mama..oh mama..aku ingin pulang...."

"OH mama,saya mahu kawen..."

"Mamma mia.."

lalala..lalala...

ok ni bukan segmen vokal bukan sekadar rupa..

Ni adalah segmen..nak hadiah manyak-manyak, hahah semakin kemaruk mahujoin GA..:) eh tak pasti sempat lagi ke tak ni..rasa masa macam telur di hujung seluar tanduk je ni... Apapun...'Saya mahu menyertai First Giveaway yg dianjurkan oleh seorang Mommy Blogger di Malaysia iaitu sharidawati.blogspot.com'. 



Lagu di atas khas di"sumbang"kan untuk amma..eh silap mama a.k.a mommy blogger Pn Sha..Nak nyanyi lagu ada words mommy tak jumpa lak..cuma ada seakan-akan je..
"renyuk ,goncang, makan.... Mamee Monster"  mamee dan mommy sebutannya lebih kurang je kan, hikhikhik..:)

ENtry best pilihan hati (untungla hati je dapat pilih,sian limpa,jantung dan ginjal terpaksa mengalah..:P) ialah ..."abang ensem di mata aku"... Eh jangan salah faham. Aku tu merujuk kepada Pn Sha la kan..bukan zaxx yer..hihihi.. yang abg hensem tu je merujuk kepada zaxx (ini poyo,haha)

Ni link entry tu..Klik sini atau link bawah... 


berminat nak join, klik je banner di atas or KLIK SINI..:)

P/s: Bro QueAchmad follower ke 222..cantik plak no tu..hehe 

5 si kacak dan si cantik berkata-kata...:

AZRUL AZMI said...

hahaha.. menarik...

zaxx said...

azrul azmi: hihii ditarik..eh silap..time kaseh..heheh

Ikhwan Suhaimi said...

Good Luck, Wlapunnn telur di hujung tanduk !

Zul De Alexis said...

hahaha...sempoi!

zaxx said...

Zul de Alexis: waa retis dtg komen..terharu.>:) ngee