Pages

Thursday, July 26, 2012

JOM JOIN GIVE AWAY EDY

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera... Salam Ramadhan buat semua...
 
 

Ramai orang kata entry aku sokmo (selalu) panjang...okeyh kali ni nak wat yang pendek je.. Dah baca tajuk entry kan? Ok tu la tajuk merangkap isi.. SEKIAN.. (see, pendek kan entry kali ni,hahah..:P)
 
"Bedebushhh!!!" 
 
Adeh...dah kena flying kick ala-ala Jackie Chan kat dagu oleh Encik Kaki.. My writing, my style.hahah tak kisah la panjang ke pendek.. thats the real Zaxx,... Ok.. dah sudah mengarut...ni nak story mory betol2..:) To bro Edy Fee..sorry la..aku bukan tak nak join Giveaway ko awal-awal,tapi ko tau kan tahap pelupa aku dah mencapai index kritikal.. Tengok post ko yang latest tentang hadiah tu, baru la aku tersentap!! Aku tak wat lagi entry GA brader edy nie...So baru duk kalut menaip..

Why? Aku kalut bukan sebab nak hadiah, tapi sebagai one of my support to brader Edy.. Bro edy ni selalu singgah kat blog Zaxx (blog yang entah pape ni..:) Bukan setakat jenguk, tapi siap bawak buah tangan, bancuh kopi, urut-urut bahu, dodoikan sambil nyanyi lagu tiga kupang bila nak tido..( Ok, ini tipu..:P) Tapi bro edy ni rajin tau mengomen post, tu yang suka tu..:) heheh... Lagipun bre edy gak yang sendiri invite untuk join GA ni..so mana leh tolak kan.. we support each other right..:) cuma... edy, zaxx tak sure sempat lagi tak ea..dateline GA ni biler yer? huhuuh...
 
Nak kawen pun ada syarat kan..so GA ni pun ada syaratnya..tapi mudah je bai..::) first Bro edy mintak kita citerkan sikit pasal blog beliau..ala sikit je? zaxx nk citer banyakk ..leh? heheh Blog edy ni satu blog yang kalo korang tengah sedu sedan tangkap leleh sebab baru lepas tengok kucing korang clash ( mood sedih la senang cakap..:P) , korang leh tetiba bertukar!!! bukan bertukar dari orang biasa ke Power Rangers merah..no no no.. tapi bertukar dari tersedut-sedut hingus terus jadi mak lampir!! ketawa mengilai-ngilai macam Maya Karin versi terlampau cantik (pontianak).. Sebab pe..sebab lukisan and story dalam entry brader sorang ni cute miut dan kelakar... tak caya? Nah.. Klik la kat contoh link bawah ni...:)

 
Tak cukup? Nak lagi? Nah..korang klik direct ke blog beliau yang cun melecun ni.. EDY FEE
or korang klik je kat banner kat atas tu... Senang kan..:) 

To edy, keep on blogging...aku setia menjadi reader mu..:) sebagai cadangan... Ko lukis gambar aku versi kartun sedang digoda neelopa, kojol, aishwayar rai, dan sebagainya...mesti ko bertambah feymes.hahah ok gurau..:P Pe kata ko wat entry citer pasal kenakalan ko kat sekolah (kalo nakal la..:P) dan ragam masa sambut raya..:)

untuk yang nak join leh klik SINI... untuk yang nak duit raya, leh klik..eh nk klik mana eh? korang klik kat mesin ATM korang lah senang..hahaha..

"bedebushhhh!" adeh kena lagi..

p/s: baru perasan, follower dh capai 200..erm..ada hadiah ke yer? :)






30 si kacak dan si cantik berkata-kata...:

Jiwa Perempuan Gila said...

encikkk zaxx . rabun meningkat lettewww .
follower kau da 208 la :p
*ok . lari topik

Pecinta pink^^ said...

selamat bersegmen:)zzzzzzz

zaxx said...

JPEG: hahah..eh nenek..ni sbb xpakai spek la..cucu nenek tu yg amik spek ni.. Dilla ,adam bg balik spek papa!!!

Pencinta Pink: heheh tq2..zzzzzzzzzz gak..:) hehe

dilladoodledat said...

hah?

tetibe name saye disebut sebut
hehe haish zaxx ni -__-

KorN said...

16 Ogos nnti bru aku join

Jiwa Perempuan Gila said...

cover lettewww !
pdhal buta nombor . hahhaha :P

zaxx said...

dila: haha.. sesaje bikin hot kt sini..keneng2 sama dia..:) haha

korn: uish lambat lg ko join yerk..:) 2 hari seblum besday aku..(saje nk highlight besday sebenarnya..:P)

JPEG: hahaha elelel..org reti mengira la..1, 2, 3, 5, 8,6,sepoloh..kan kan kan

dilladoodledat said...

amboiiiii

babycomel said...

nanti senang baby join eh ;)
selamat bersegmen zaxx,

anamizu kaito said...

wahhh rajin join segmen zaxx ni.. hehe
ramai gak yg join segmen edy ni..
best of luck smue kgkawan! hehe =P







slm ramadhan,
cik ana

Jiwa Perempuan Gila said...

hahhaa . sila jangan teruskan kiraan anda .


*nak patung monyet lettewww encikk zaxx . tapi cover kata support member *ok .fitnah ! :P

zaxx said...

dilla: eh nyanyi ke tu? amboiii..seri langkat..amboi..ewahh..:P

babycomel:okk2 join tau jgn tak join..:)

anamizu: heheh saje support knwgkan..:) tq2 wish me luck..:)

zaxx said...

JPEG: tu la td xcya org pndai mengira..tu yg duk mngira je ni..:P

* adesssssssss.. cmne ang leh tau niat aku ni? msi mendapatkan monyet dh tersebar..ngee..:P bweekkk JPEG jeles..nk gak lettew..g amik kat zoo..byk..leh wat pilihan..haha

hairy said...

gudluck! nk join last minit...la ni blog gila...ahah

zaxx said...

hairy: tq2 bro..:) jom2 join..:) heheheh

afzalsukasuki said...

alamak lupa plak yg Edy ada invite hari tu aisehmen

zaxx said...

afzalsukasuki: ayokk..hihihi..cepat2 join..:)

zaxx said...

afzal: ayokk..hihihi cepat2...join jgn xjoin..:)

Edy Fee said...

pergggg join jugak,.terima kasih byk! ehhehe

zaxx said...

edy: heheh sama2 kasih banyak..ngee..:) mestila join..support kengkwan..:)
(sambil tutup mulut JPEG..:P)

*JPEG: urmm..aa.aa EDY!! HIA HAK HONYET HO HER..(EDY,dia nak monyet ko je..!!) :P hahahah..ngek...:)

AZRUL AZMI said...

jalan-jalan kat sini... follow...

Post Terbaru Blog Saya... Mesti Baca!!!

Jiwa Perempuan Gila said...

hahhahaaaa ..

takpa zaxxx . kalau kau KALAH . aku blanja kau patung orang utan yang banyak jual kat sabah ni keyh . *tipu jewww :P

Edy Fee said...

dtg cari update baru lg.ehhehe

tirahzairi said...

gudlak

zaxx said...

azrul azmi: tq2...:) jemput la jalan2 sini.hehe

JPEG: wa mau itu org utan..nak nak nak..!!!

Edy: huhhu bru nk update..:)

Tirah: tq2..:)

KorN said...

ye ke, besday aku 5hb.. eh knapa aku mention besday aku lak ni.. silap komen.. maap... kah kah

zaxx said...

korn: what 5 hhb? (wat2 xdengar..hahah )

Edy Fee said...

maaf lambat review
hehehe berbakul puji ni segan lak ase
hehe panjang gak yer entry ni.ehhehe
hurmmm

TERIMA KASIH KERANA MENYERTAI DAN MENYOKONG my first give away

-datang untuk menilai-
terima kasih atas idea anda.ehhehehe
idea tu mnarik..tunggu entry nya

salam ikhlas daripada -edyfee.blogspot.com-

zaxx said...

Edy: hiihii thkns jugak myokong zaxx slma nie..:) salam hari raya.. nk duit raya..hihii

Edy Fee said...

hye salam blogger
TAHNIAH anda salah seorang pemenang MY FIRST GIVE AWAY edyfee.blogspot.com

sila emailkan nama, email blog dan alamat rumah ke: edy.ferdaus@yahoo.com
secepat mungkin sebelum 13 ogos 2012 untuk urusan pos hadiah

sekian