Pages

Saturday, June 30, 2012

Segmen:Bloglist Julai Pecinta Pink

Assalamualaikum dan salam sejahtera...



Baca tajuk pun dah tau isinya kan,heheh.. YES!! it is segmen bloglist dari Pencinta Pink..:) izinkan saya join ye tuan rumah..heheh Zaxx ni suka sangat join bloglist segmen last-last minit, tak sempat kununnya,huhu.. hope la sempat lagi join..:)

Blog yang menjadi pilihan Zaxx ialah yang santai, unik, humor dan beriformasi ,tambah-tambah tips-tips yang berguna untuk semua blogger,dan blog yang comel and cool...:)
kalau nak dilistkan,banyak betol,heheh

ok miss Pink Lover, saya nak join yer..:) tq2 bunga padi,lain kali wat segmen lagi..:)

p/s: dateline 30 jun 2012 ,kul 2..entah sempat tah ni,huuhuu nak tau lanjut,klik SINI


19 si kacak dan si cantik berkata-kata...:

KorN said...

selamat bersegmen ye zaxx.. ahaha

zaxx said...

hehhe... ye2 selamat2 hahah

Edy Fee said...

hrap2 tercalon la blog edy dlm blog pilihan.ahhaa

Pecinta pink^^ said...

Salam..Thanz sesangat sebab join segmen saya.saya ad wat pengumuman dekat sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/pengumumanpeserta-bertuah-segmen.html Tengok-tengok kalau awk yang bertuah,,hikhik..(^_^)jmput juga blogwalking peserta bloglist ye:)

cweet pinky said...

huhuhu ~ CP pown join jugak :D gud luck !

zaxx said...

Edy: moga2 tercalon..:)
Pecinta pInk: salam... thnks gak coz wwat segmen yng best nie..:) k akan BW rakan2 yang join segmen..:)

Cweet pinky: Gudluck gak..:)

Meow Aizawa said...

yeayy tak sempat join.. hahahahha

zaxx said...

meow aizawa: ala,xpe2 nnti join segmen yg lain lak ea..:)

Natasha said...

ala..dah terlambat 1 hari.. )=

zaxx said...

hhhehe xper2 natasha..nti join segmen yang lain plak ea..:)

babycomel said...

jenguk sini dr segmen sama.. hiii ;)

zaxx said...

babycomel:thanks jenguk cini..:)

software4kita.com said...

Cwe banget...

zaxx said...

Software4kita: :)

ஜ miss klanika ஜ said...

yuk join reramai ~

aisyah humaira' said...

niera dah follow sini :)
btw,cantiknya blog awak !
niera dtg dari segmen sama..
http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

zaxx said...

miss klanika: heheh jom2 join..:)

aisyah humaira': thanks lawat blog nie..:)

Michelle Hopell said...

im here,blogwalking dari segmen sama .. jom ke blog michelle ^___^
dah follow awak. nice blog,kept blogging :)

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar said...

cantik!!!!!
http://waziqahlife.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html