Pages

Monday, June 18, 2012

Selamat Hari Bapa to my Beloved papa...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Saya ada papa..
Papa saya hensem
Papa saya kadang-kadang garang,
Tapi saya sayang papa saya.
Papa saya sangat concern kat kami adik beradik
Baru pergi keluar dalam sejam,papa terus call
"ada kat mana dah?"
Bila lambat balik rumah,papa call lagi
"tak balik lagi? "
Tapi saya sayang papa saya.
Terus begegas balik
Papa selalu suruh urut
Saya pulak selalu muncung
Konon-konon dapat la excuse tak payah urut,
Tapi,saya sayang papa saya.
Saya urut jugak (lepas dengar papa kata"nanti dapat upah")
Papa saya sakit gastrik
Tapi tetap kuat kerja
Sampai saya dapat masuk universiti
Namun saya,selalu buat papa marah
Tapi saya sayang papa saya
Saya belajar sampai berjaya tamat dan grad.
Saya sayang papa saya
Tapi saya tak ada duit nak belikan kereta mahal,
Tak mampu nak belikan rumah besar,
Tapi saya sayang papa saya,
Saya buatkan kek khas untuk papa.
SELAMAT HARI BAPA diucapkan kepada papa saya,AKMEN BIN MALEK BATUBARA... semoga papa terus sihat dan semoga anak ini tidak nakal lagi, love u papa!

Ini Papa saya.Papa saya hensem.Sekian..:)


Ini kek yang saya buat untuk papa saya.Ia HORROR. Sekian lagi

Ini ikan keli yang dimaksudkan tapi ada kawan yang kata ia macam BERUDU. Sekian lagi dan lagi... :)


P/s: sweet tengok facebook my fren yang upload hadiah father's day dia-sepinggan telur dadar,so cute.;-)
P/s lagi: yang ada warna kelabu kat kek tu sebenarnya ikan keli.simbolik untuk penternakan ikan keli yang papa buat tu.;-)


Ini telur kawan dadar kawan saya.


3 si kacak dan si cantik berkata-kata...:

Cik Yaya said...

buat sdri kek?? yeke tuuu??
untungla ayh awk... ^o^

zaxx said...
This comment has been removed by the author.
zaxx said...

aah,wt sndri je,tp xpndai mana pun.haha. sja suka2.;-) cik yaya nk kek?hehe.ala,tkt lak hancur kek kalau pos.huhu