Pages

Thursday, June 7, 2012

Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500

ASsalamualaikum dan Salam Sejahtera..

mau join? klik SINI..:)

Eh,eh! Belum apa-apa kt caption gambar tu dah tulis mau join? haha..join pe plak ni? tertanya-tanya ek? 
sebenarnya, tadi duk blogwalking,ternampak segmen dari miss Z ni.. untuk blogger yang follower bawah 500. Waa..bangga sekejap sebab memenuhi syarat (erkk..mr.zaxx ,brapa follower awak??) 
Erm,..segan la nak gtau..hihihii.. ada 54 orang je, sikit kan...:) Ternyata aku ni  Tak Kurang FOFULAR,hahahha...

saya tag semua follower sy dan juga sesiapa je yang membaca entry ni..:)

Kepada yang berminat, leh la klik Link kat header miss Z tu yer..:) 

p/s: terasa ketidak fofularan itu..huuhuhu

19 si kacak dan si cantik berkata-kata...:

MISS Z BERCELOTEH said...

makasi sudi luangkan masa join segmen miss z :)

zaxx said...

sama-sama..thanks gak..:)

Ayuni Yusop said...

Dari segmen yang sama!!^^
done follow(57#),hit me back k..
btw,you have an awesome blog..suka bw kat sini..

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

zaxx said...

thanks ayuni...will hit u back..:)ada masa lepak2 la kt my blog ni lg..hehe

LoveLicious ! said...

dari segmen yg sama . i follow youu :) hehe

http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Mr.Muink said...

dah follow kamu , dari segmen yang sama , jemput singgah yer . =)
MuinkSnikerdoodle

tak salah kalau berkawan kan ;)
My Facebook
My Twitter

Mrs.BuduBilis said...

salam kenal...singgah sini dari segmen yang sama..done follow u..

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

::azmina nordin:: said...

salam mina datang dari segmen yang sama sambil follow http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

zaxx said...

thanks to lovelicious,mr.muink, mrs.budubilis( nice name,cute..:)) n azmina nordin...nk mlwat blog korng gak..::)

iehahfarihah said...

salam,
singgah sini jap dari segment yang sama.
done follow awak
follow me back erk..
http://iehahfarihah.blogspot.com

thank..

zaxx said...

thanks mlwat blog sy..will hit u back..:)

shichi7nana said...

hi awak..
dari segmen yang samalah...
jom kita buat aktiviti follow-mengfollow..
btw nice blog..

http://shichi7nana.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

zaxx said...

thanks shichi7nana.:-) waa ni pminat nihonggo la ni,nama pn gna pkataan jepun.hehe. ok2,jom2,hehe will vst ur blog lak.;-)

CikNana said...

done follow u dr segmen yang sama..:)

http://cikvivameow.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

zaxx said...

thanks cik nana.;-) will visiting u.

Rafiq Naemah said...

http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

zaxx said...

rafiq ..tg jenguk..will visit yours pasni..:)

mirul aar said...

Hai. singgah dari segmen Miss Z. Sorry lambat BW. Done Follow You ! http://aarmirul.blogspot.com

ieka zurika said...

done follow. follow me back k. kita drp segmen yg sma ;)

http://iekalife1990.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html