Pages

Friday, June 22, 2012

Bila Jari Berkata-kata Hikmat 1

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Terasa nak berkata-kata hikmat pulak
tapi bukan hikmat jurus mentadak kesepian
apatah lagi jurus ikan masin berlipat-lipat...
Inilah dia,bila jari berkata-kata hikmat..:)

"Berkawan biar beribu...
Walaupun friendlist dalam facebook kita dah cecah beribu, tapi pencarian sahabat tetap perlu diteruskan sampailah berjuta, berbilion dan seterusnya...
Bersahabat itu indah walaupun terkadang ada ranjaunya..."- (Zul Ak, 2012)




one of the best things is to hang out with frenzs... :)


P/s: Walau seteruk mana pun kawan itu, asalkan dia pernah kita istilahkan dia sebagai kawan,kita perlulah menghargainya...:)


 

9 si kacak dan si cantik berkata-kata...:

cweet pinky said...

ececece , kacak2 nampak .. hehehehe ~

Nizam Ijam said...

hensem2 semua... ada akak x? haha

zaxx said...

Cweet pinky: heheh yg lain kacak,sy paling huduh,hehhe

Nizam Ijam: hahah ada kakak..nk number? ahhaah

Momo said...

bujang lagi nie? ada kosong tak? hahahahah...;p

zaxx said...

Momo: hahah semua bujang lagi...xkawen lg,hehehhe

Michelle Hopell said...

betoll .. takde kawan sorang le kome :D

zaxx said...

Michellr Hopell: yup thats rite;:) kengkawan la yang menceriakan hari2 kita...(^.^)

AmyZana said...

Betul. Walaupun prangai dorg kdg2 mcm haram, sabo jela T.T

zaxx said...

Amy zana: ahahaha..kan ..tp yg tu la unik nya they all! hahah kalo diorang xde rasa sunyi jer,:)