Pages

Friday, June 29, 2012

SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST JULAI BLOG HAZWAN HAIRY

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


 



walaupun tinggal sehari je lagi untuk tarikh tutup segmen ni..tapi aku nak gak join... nak..nak..:!!!bukan untuk mengejar glemer,tapi sekadar nak memberi sokongan dan juga nak menambah kenalan..ececece... Ok abg Hairy (pemilik blog segmen ni), sy zaxx nk join ye..:) Bagi sesapa yang berminat gak,leh join kat SINI or klik banner.

Untuk kekerapan berblogwalking sehari, tak menentu,ikut kepada masa,kalau ada lebih masa, rajin la zaxx BW, tp wat masa ni, kerap gak la, dalam sehari tu tiga part,pagi (dalam sejam), petang ( dalam 2 jam) dan malam (yang ni berjam-jam ikut tahap tahan mata,hahah)...

So,jom pakat ramai-ramai join ye...Ala,sempat lagi ni..:)

p/s: leh jugak kalo nak join segmen dari KORN..klik SINI

20 si kacak dan si cantik berkata-kata...:

hairy said...

haha..terima kasih sbb sudi join....nnti bw lah dorg ea...bro wat list nnti..leh knl2 mereka..ikutkn arini nk tmtkn tmpoh..haha

zaxx said...

huhu..ni kira sempt join en.hehe..tq2..:)

cikwahidaidris said...

join jangan tak join! haha

zaxx said...

cik wahida idris: yup yup! wajib join hehehhe

Edy Fee said...

join je bro...menang kalah lain citer

KorN said...

blogger pemes dak neh

Pecinta pink^^ said...

salam..sy singgah berkunjung dari segmen sama,,jmput ke blog sy jika berkelapangan di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html thanx ye(^_^)

zaxx said...

edy: dh join..:)

KOrn: yup feymes gitu..:)

Pencinta pink: thnks dtg kt blog ni..:) dah lawat blog awak..:)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

hai.. datang singgah disini

zaxx said...

Lokman Ramli: thanks dtg jenguk sini..:)

Silent Thinker said...

hai2..dtg singgah..dr segmen yang sama.
happy blogging!

zaxx said...

thnks dtg cini silent thinker..:)

Alieza Dayasari said...

dah join segmen ni. lawa plak sy tgk blog ni wlpn wall dia ala2 jean...

zaxx said...

Alieza Dayasari: thanks lawat blog ni..:) jeans ni cute en.hehe syg nk tukar layout baru..huhuhu (tp akan tukar gak rasanya pasni..:)) jeans en bukan jin,hahah (tersedak jin dlam gua tu.hehe)

bai baizura said...

dtg dr segmen yg sama. salam kenal yeah \:D/ haha :p

zaxx said...

bai baizura: salam kenal..Thanks sudi lawat blog ni..:)

Alynn Nyzaa said...

126 follow ur blog~
dari segmen sama no.49 :D

jemput singgah~
http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/07/follower-ke-900.html

Cioccolato World said...

dari segmen yang sama follow kamu

http://www.dieyaworld.com/2012/06/27-segmen-pencarian-bloglist-julai-blog.html

zaxx said...

thanks diya..nk jenguk blog awk plak.:-)

aquagugurl said...

hi zaxx..tq menjenguk ke blog akak..ni akak membalas kunjungan pulak..