Pages

Saturday, June 9, 2012

Bila Si Amatur Menjual Kek...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

uh...Siapakah si amatur itu..?? Salam Sabtu kepada semua..:) Pagi-pagi sabtu ni kat sini ada pekan sari (or pekan sehari), macam pasar malam,tapi dibuka waktu pagi. So, ari ni byk la makanan yang terhidang,huhu burger, keropok, kentang goreng,alkisahnya,macam-macam ada..:) bila makan banyak jenis ni teringat la kat kek yang baru-baru ni aku buat... sebenarnya ada kawan mama yang order (waa bajet hebat la..) ..terkezut la gak coz sebelum ni wat kek pun untuk suka-suka n makan sendiri je..so bila tak sedap ke, telan sendiri je la,huuhu.. Kek tu diminta sempena hari IBU, walaupun dh lepas tapi katanya nak sambut ramai-ramai sempena perkahwinan ank buah beliau..kira ramai la yang balik,tu yang nk sambut sekali..

Sebenarnya,risau gak coz ye la amatur, takut tak sedap,tak cantik dan segala bagai kelemahan.. tapi terima jga..nk try..huhuhu Sebelum ni pernah gak wat untuk kengkawan adik n akak.. tapi simple-simple je  yg mampu, not look profesional langsung keknya,hahaha So lepas berpulun dari petang sampai agak-agak malam, terhasil la kek coklat yang tak seberapa ni,huhuhu.. (sedap ke tak aku pun tak tau responnya, lupa nak tnya lepas tu..huhuhu)
 
 
macam horror je kan dgn bintik2 tu...huhuhu

ni kek untuk ckgu kpd adik mr . zaxx..tulisan cikgu tu pun nmpk amatur sgt,haha

cupcake ni eksperimen jer...huhuuu kelakar lak rupe dia..
p/s: sedang berangan ala mat jenin, nak ada cafe yang sekeliling ada part of glass yang terisi dengan lots of cakes and pastry, pastu kt tgkat atas cafe ada spa n facial center,huhuhu

6 si kacak dan si cantik berkata-kata...:

Ayuni Yusop said...

Macam sedap je..Laparlah pulak bila tengok kek tu..*telan air liur*LOL~~

zaxx said...

hahha... mai2 sini,leh dpt kek free..:)

★iela_kiera★ said...

kek yg first tu nmpak sedap..HAHA *obses kek coklat ni..

zaxx said...

hikhik iela,nnti ada masa sy wat tuk awak..:) sy pun choc cake lover gak,hihihi

babycomel said...

comel la cup cake tu.. colorful

zaxx said...

baby comel..:) tq2..cuba2 je tu,hehe