Pages

Sunday, August 12, 2012

Selamat Hari Raya to Eqbal Zack

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam syawal yang bakal menjelang buat semua.. 

Setelah ditag oleh pelukis terkenal..:) Faizal Mohd, aku pun dengan ini mengisytiharkan aku join segmen ni.:)
Bajet je nak guna perkataan isytihar tu kan..hahaha

 Segmen or contest ni dianjurkan oleh blogger feymes, Eqbal Zack... Senang je..korang cuma perlu bagi ucapan hari raya kepada beliau kat SINI dan wat entry mengenai contest ni... So jom pakat2 sertai coz hadiah pun menarik... Hamper dan duit raya... :) Mana tau ada rezeki korang..:) untuk keterangan lanjut, klik SINI.. 


mohon nak tag NAL..:)

hadiah yang ditawarkan..cewah..:)

P/s: tak da sape ke nk wat ucapan raya untuk aku? hehehehe...(mood perasan..:P)

6 si kacak dan si cantik berkata-kata...:

paripariputih said...

Aku tak mampu nak join (sebb bukan stock retis keh keh keh) tapi aku nak bagi sokongan moral jer kat business partner "rakan jual tisu" aku.. tu je KBAI ha ha ha >..<

zaxx said...

PPP: hahahah ko pun stok retiss kot, geng2 cik senduk n mak jemah..hahaha xda la weyh,aku join coz ada yg tag n nk bg support je.suka2,heehhe

eh..raya ni kiter wat overtime jual tisu tau..:P

paripariputih said...

zaxx: janji ko upkan percent aku 50% ha ha ha >..<

zaxx said...

hahahah 80% pun xpe.janji ko bg autograf cik senduk,haha

Akhelaken said...

dtg dari blog eqbalzack..
hehe..gud luck ye :)

dilladoodledat said...

wooooh sedapnyeeee , zaxx masakkan utk kite leh . nyamnyam