Pages

Wednesday, August 1, 2012

SEGMEN : Tambah Follower Blog Sampai 1000+

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Salam Ramadhan..





Kan dah cakap, penuh entry dengan segmen je kali ni,huhuhu.. Mohon kemaafan yer.. Ada entry dalam list minda ni..Cuma bagi laluan untuk segmen-segmen pulak..:) Tengok tu, sampai Wordless Wednesday pun takda..nasib, nasib..heheh

Segmen kali ini di tag oleh brader super style yang kreatif wat header.. Banyak dah header yang disumbangkan kepada rakan blogger yang lain..cuma rakan blogger yang ni je belum ada rezeki lagi..hik hik hik (aku le tu..:P) Ya itu dia Mr. Spiderman,eh silap la.. ampun pak!! Semula ye.. Ye itu dia... Saudara Headerer( pembuat header,betol ke istilah ni, main redah jer..:P) Enchik Nal... Jom terjah blog beliau yang super sporting ni..:) klik SINI..

 Sory Nal lambat wat entry ni,hikhik..tadi baru teringat time wat segmen yang sebelum ni..:)

Oleh sebab tajuk segmen nya nak tambah kengkawan , so Zaxx ucapkan salam perkenalan kepada semua..:) Ni bilangan follower semasa entry ditulis : 228... :) 


So nak tag, 3 orang dibawah..:)



3 orang ni memang kreatif dari bidang dan kategori masing-masing (my opinion).. Cik Dilla dengan keciutan doodle yang dihasilkan, Cik JPEG (singktan nama Jiwa Perempuan Gila) dengan kemahiran ayat-ayat puisi yang sedap rimanya.. dan Encik Faizal ni pandai melukis ,tengok saja koleksi lukisan potret yang dihasilkan.. Jadi alangkah bagusnya kalau kekreativitian mereka dapat dikongsi dengan reader dan blogger diluar sana kan..:)



P/s: Terharu bila ada orang sudi review blog zaxx yang tak seberapa ni..:)

48 si kacak dan si cantik berkata-kata...:

Pecinta pink^^ said...

rajin bersegmen:) hee..slmat bersegmen ye..

zaxx said...

ihhihihi.. tq2 cik pink lover..time ni tah nape rajin lak hahah

Erna EER said...

dari segmen yg same jugak =)

epysilence.blogspot.com

faizal mohd said...

wah! dah lama tak kena tag.
terima kasih atas pujian. haha. malu plak rasanya. ;)

Edy Fee said...

mmg tangan seni.untung nya

Edy Fee said...

betul ke dpt capai smp 1000..pergh

Mr.She said...

rajin benau join segmen ye. hewhew

slmt menambah follower lah! ekeke :D

dilladoodledat said...

huhu maceh tag , tapi tak paham lah apa ni ? :D

Jiwa Perempuan Gila said...

awwww. terharu gilaa !
bagai nak menampar kau rasanya .
cuba la kau ada depan aku punya mata
kompemm mata kau merah :P

NAL said...

All the best. semoga dpt ramai lagi rakan2 blogger yg sporting..

anamizu kaito said...

wahhh rajin zaxx bersegmen nih.. hehe
best of luck tau :)







slm ramadhan,
cik ana

Mrs.BuduBilis said...

Singgah sini membawa entry baru.. singah melawat juga..salam ramadhan

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/cerpen-rindu-dari-benua-eropah-bhg-1.html

zaxx said...

erna err: hye2 salam perkenalan..:)

faizal: heheh tak kira tak kira..lukis muka koi cepat..:)

edy fee: tgn sape yg berseni tu? 3 org tu ea? heheh bukan tgn jek,kaki pun hahah...

zaxx said...

mr she: hihihi sesaje mengisi masa lapang sambil dpt kenalan baru.heheh

dilla: hihii ni segmen..untuk sape2 join akan terjah blog2 blogger yg join..kira nk menambah kenalan la,heheh

JPEG: eh2 berdrama lak ko ni ek..hehe aku tulis pe yg btol tau..hahah xsgka aku puji ko,haha anyway,ko tmpar tu tak sakit la..rasa manja2 je ada la..euww haha

zaxx said...

naL; hehe tq2 nal..:)

anmizu: tq gak cik ana..salam ramadhan gak..:)

mrs budu bilis: waa ada karya baru..xsabar nk tgk..k nk fly blog kamu..:)

jaakechik said...

slmt bersegmen zaxx.. hehe... btw, sory x tpilih utk mennag dlm GA jaa. btw tengkiu sudi join ya!

Jiwa Perempuan Gila said...

hahhaa .. tulaaaah . aku pun tak sangka yang kau puji aku .
kerja kau kan dok cari gaduh ngan aku je .


euwwww . geli derr :P

! Arjunakirana ! said...

Semoga berjaya mencapai cita-cita 1000... ramai tuuuu... berapa lama mau tunggu ?

KorN said...

bersegmen skang yer.. sila guna pop up chat..!!!!

zaxx said...

kak jaa: heheh eh2 xper2..xperlu sorry kak..aritu saja join,meriahkan segmen.>:)heheh

jpeg: hahaha euww aku kan syg ko,hikhihkhik

arjunakirana: hikhikhik entahla..mcm laambt lg je nk smpai 1000 hikhik

KOrn: bos!! dh tukar dah..hihhi

~PILOT LOVER~ said...

Done follow sini ^_^ dari segmen yg sama....
singgah and follow sy ye ^_^ slm perkenalan....

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000_31.html

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

salam ;) hana dtg dr segmen yang sama ;) jemput dtg balik blog hana ;) korang follow hana, hana follow balik, tp hana akan follow yang betol2 folo hana je ;) hana ley check .
jangan tipu ;) hehe.. salam kenal ;)

taqiee din said...

Salam ...Taqiee dr segmen yg sama..jom terjah kwn2 lain..:)
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

Deary Ainn said...

Selmat bersegmen :) dri segmen yg sme :)

are_lin@yu said...

ayu singgah dan folo sini..jemputlah jadi kawan ayu juga ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

aynora nur said...

datang dari segmen sama, jom follow me back..

http://www.aynoranur.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

✿ Nani ツღ said...

#246 followed !
Dari segment yang sama...

http://n-mcd.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

**Pic pakai baju putih kat header mcm Amir Sofaz :)

zaxx said...

~pilot lover~ salam perkenalan..:)

bubble pops:salam hana..tq dtg jenguk..:)will hit you back..:)

taqiee din: thanks follow,,jom2 kite trjah..:)


deary ainn: selamat bersegmen gak.>:)

Arlinn ayu: salam..okeyh..akan melwat ayu pulak..:) tq2..

zaxx said...

aynora nur: tq2... nk melepak tempat nur plak..:)

nani:tq2 follow..:) nk trjah amu pla,,heheh

Ruyi Issabelle said...

#247 here... do hit mine back also like my fan pages too :)

http://syaissabelle-silentmelody.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

zaxx said...

ruyi:hye2 will hit u back.thanks follow.:-D

SuparMan SuaRez said...

Hai,Salam Ramadhan..Salam Kenal.
Dari Segmen Yg Sama.
Dah FOLLOW Sini,Jemput Singgah Blog Saya Jugak k

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

~Sweet Honesty~ said...

hye..dari segmen yg sama.. salam ramadhan.. dah lama follow sini yea..

http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

aNiss :):) said...

salam kenal :DD

iena_gie said...

Salam .. dah follow kamu juga.. jemput follow kita blk ye..dari egmen sama =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

bumbumeyh said...

ieza folo sini, jemput folo ieza salam kenalan sesama blogger :D

http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

zaxx said...

Salam ramadhan buat suparman suarez, sweet honesty,aniss, iena_gie dan bumbumeyh... thanks sudi lawat blog zaxx..will be visiting yours pasni..salam perkenalan..thnks coz follow..:)

TK said...

salam... dtg dr segmen sama... dah follow, singgah la blog TK pula ya...!

http://tetikusmerah.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

Masha Meisters said...

salam ramadhan...singgah dari segmen yg sama ...done follow kamu...jom ke belog saya :)

unsecretostory said...

Dari segmen yang sama :-

http://unsecretostories.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

Jemput singah dan follow yea :)

Hazirah | Halmi said...

salam, dari segmen yg sama, singgah & follow, do followed me back okay, thanks :) #260

http://spiralloves.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

zaxx said...

to TK, Masha,unsecretostory dan hazirah halmi,thanks sgt2 sudi jenguk blog zaxx..:) akan melawat blog korang lak..:)

Deqla manjew said...

hye! singgah dari segmen yg sama... dah follow sini... jom singgah follow sy pulak... hihi.. slm kenal.. =)

http://norumara.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

Fieza Ghulam said...

salam perkenalan :)
Hai, Fiza singgah sini dari segmen yg sama.
Jemput ke blog Fiza pula

http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

jom bace entri sy jom?

http://sayadalahaku.blogspot.co.uk/2012/07/kisah-abang-hero.html

cmimimim said...

dtg jejak sini tuk jadik follower baru :D

jemput singgah ye :
http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

happy to be friend n hve a nice day !~

zaxx said...

deqla manjew: salam kenal gak..:)
fieza ghulam: hai...salam perkenalan..akan melawatt fieza lak..:)

Cmimimin : amboi,cutenya nama..heheh ok tq2 dtg singgah..:)

matmin said...

salam , kunjungan dari segmen yg sama , done follow

http://keringusi.blogspot.com/2012/08/tambah-follower-blog-sampai-1000_6.html

zaxx said...

matmin:salam..thnks..:)