Pages

Wednesday, April 24, 2013

Ini Bukan Kisah Seram: Segmen Bloglist Tambah Follower PariPariPutih

Assalamualaikum..

Aukk..Aukk ..Aukkk..( bunyi anjing)
Malam yang sepi...
Sepi.
Sepi...sepi..sepi sekali...
Sekian...

Ok,fine, tak seram..Kan dah bagitau kat tajuk. Ini bukan kisah seram..hahaha
(yes, abis dah pendahuluan..:P)

Lama dah tak join segmen. Kali ni nak join segmen akak sempoi yang memang sempoi abes la aku nak habaq mai. Aku selalu panggil dia mama. Nak panggil darling, aku risau aku yang di fyling kick hendaknya..:) Mau muka secomel Kak Ton ini bakal makin comel ala-ala Gwiyomi lepas dilanyak..auwww...

pari pari putih



Blogger Pari Pari Putih ni memang sangat la sporting mortingnya. Walaupun aku tak pernah jumpa feet to feet ( kaki ke kaki.eh ada ke?:P) , tapi aku dapat rasa aura friendly, sporting dan "kekaktonan" (istilah masa kini untuk kecomelan) beliau. Tapi apakan daya, tak berpeluang lagi nak ketemu sidia, dibawah sinaran lampu jalan, bertemankan mentadak kehausan Ali Cafe... Ouch.. Masa aku bersanding mungkin baru ketemu..ececeh..:P

So, jom ramai-ramai join segmen ni. Klik je kat banner tu..Kasi gegar itu blog mama vouge ni ha..:)
yee haa..gwiyomi sikit.. yeah!..:)

7 si kacak dan si cantik berkata-kata...:

paripariputih said...

LOL senget sungguh ayat-ayat mu di atas... anyway zul. rasa tergaru laa Zul join segmen akak neh... walaupun den x sihat tapi ku kuatkan jugak mata dan tangan utk menghupdatekan nama2 artis.. eh nama2 peserta yang tlh mengjoinkan diri dlm segmen ni... senkiu senkiu... semoga bertambah dan melimpah ruah lagi le follower kita ek.. kbai :) mohon terjah blog ppp tu for sebarang updates...

Iffah Afeefah said...

Hahaha siap ade istilah baru

aku suka tang kekaktonan tu

omeyyy angatt2

Mohon sanding jmput kami satu bas lol

Nor Sharul Atikah Nor Azlan said...

dtg melawat n follow sini :)

cweet pinky said...

lama tak hupdate , taw2 join segmen je ?? jom lawat blog CP pasal orang cop tempat dalam bas , masa cik zaxx dlu ade gak tak perangai macam tuh ??

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Nadiah Ashikin said...

join gak.. hehe.. tapi awat nak baca komen tulisan x nmpak. :P

Che Siti Maryam said...

dri segmen yg sama
follow sini..
jom singgah blog yam...

http://csmaryam.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html