Pages

Thursday, August 26, 2010

Easy meal @ RAmadhan Contest....


-sorry, my editing just a simple one..xreti,hehehe-

Ramadhan tiba lagi untuk tahun ini..
semoga barakah dan rahmat dikecapi bersama..
insyaallah..
sempena bulan ramadahn ni,
jom kite berkongsi juadah di bulan yang mulia ini..
dengan suka citanya
saya memperkenalkan easy @ ramadhan..
walaupun puasa tinggal lebih kurang 2 minggu jer lagi..
masa yg tinggal nie kite leh guna untuk berkongsi resepi..

easy @ ramadhan nie adalah satu medan untuk blogger berkongsi resepi
bulan ramadhan yang mudah dan boleh dibuat oleh semua orang..
sesuai dgn konsep easy,
supaya org ramai terutama pelajar boleh mencuba..
sesuai untuk berbuka atau bersahur...

dan dikesempatan ini,
teringin gak saya nak wat contest untuk slot nie..
kpd blogger yg sudi,
join la yer..
ada hadiah,tp tunggu...surprise.heheh..

caranya:

mudah jer.. kpd yg berminat, sila tinggalkan komen pada page ni..
tinggalkan url blog anda di ruangan komen...
then leh antar resepi ( kalo leh beserta gambar menu) ke e-mel saya..
resepi tersebut akan saya post kan di blog ini...
resepi seeloknya diberi bahan dan sukatan serta cara-cara membuat...

pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti resepi,
originaliti,kesesuaian
dan popular.. (makin byk komen blogger lain kat page resepi anda,
makin byk markah bonus diberi..)

tarikh tutup sehingga 20 hb september 2010...
so ader mase lg...
sudi2 la try yer..
my email: zaxx4zul89@gmail.com.



5 si kacak dan si cantik berkata-kata...:

dell loVe said...

haha...nk join tapi dell ta reti masak cm zul~hehe

zaxx said...

hehe.. xper2..tenet byak...just modified yg sedia ada or trus amik...tujuan contest ni pun tuk memperkenalkan menu2 yg easy tuk dibuat..so.. join la yer..tp kalo yg dr tenet better link kan references.. join tau.hehe

noor afzan said...

ai, contest masak2 la pula..
=)

Aku Adalah Aku said...

zul.. i try... hehe..

zaxx said...

k k.ayu...join tau.. send resepi kat email..k..tq