Pages

Sunday, February 14, 2010

karaoke tyme~!!!! clubbing???

geng2 gelek malaysia..hahah ..gambar blurr la plak..

blurr lg..

before melalak..

.

malam ni panaskan sup lunch td , ingt nak makan kat umah jer, tp diorang ajak kluar,aku pun pe lg..mesti la nak join... destinasi, xtau lagi.. sepanjang jalan ader jer keloqlaqkan berlaku, x abes2 gelak.kah,kah,kah!! ni sebab penangan zaidi ar,heheeh...
tgk kedai makcik 60 jam xbukak lak, g ar yg hujung tu... pas makan tgk ader lampu terang benderang kat dalm kedai..waa karoke da buka la...jom2!aku nak karoke.. hehhe

last2 tnggu lama ingat xjd dah nak karoke, tp alang2 dtg,baik pekena satu dua lagu...huhuhu... ya itu dia.. yang sedang2 saja n cinta tiga segi... wlaupun pitching, melodi agak menghampehkan, enjoy gak la.. pe tak nyer, diorang sporting giler menari2.. sebelum aku nyanyi ader org kedai tu wat poco2,menari..yg kengkwan aku ni pun melayan ar,...huh dahsyat..enjoy abis,dah jd macam clubbing lak.kahkahkah...

zaidi paling mantap ar,kalah mas idayu geleknya.hahah... papepun enjoy sangat wa ckp lu... giler ar , walaupun masing2 malu nak kuar pas abis, tp aku heppy sesangat..rase nak g lagi.hihihihii

6 si kacak dan si cantik berkata-kata...:

Tokey Ikan Masin Spaoh said...

huahua...zul2...ko memang kaki karaoke...huhu...t lau da mse aku plak yang nyanyi...tdi aku xnyanyi sebab aku nak terkucil..huhuhuuuuuu

zaxx said...

hahha..patut ar nak ajak balik cepat! nak tututut rupenyer...k nnti kiter g lg...aku nak joget je,ko nyanyi..yee haa!!

zaidiabdrahim said...

hahahaha..
cek yg u pun crita ka...malu laa(dalam ati suka sngat)

zaxx said...

xpa2 jgn malu jgn segan! jom kita enjoy...hahhaha

AHO KAMIRA said...

Wa.ha.ha time nii.. masuk suka keluar malu... :P

zaxx said...

hahaha... nyak punya jomblok...hihihihi