Pages

Monday, August 5, 2013

“Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya!”

Assalamualaikum. Salam Al-Mubarak...

Puasa dah makin bergerak pantas. Sangat pantas. Rasanya baru semalam aku dan housemate kelam kabut bangun sahur sebab dah pukul 5.15pagi. Padahal semalamnya kami masing-masing beria nak bangul awal sahur kat brader ane kedai mamak!! Ok ,tu memori first sahur.. tak nak ingat! haha..

Countdown raya tahun ni tak macam raya-raya lepas! Kalau dulu, mood semestinya GEMBIRA! Sebab duk pulun imagine berapa banyak la kertas merah, hijau dan biru yang bakal aku dapat ini tahun. Hello, walaupun dah bangka, aku tetap dapat duit raya, sehinggalah last raya. Jeles tak? hihihi.. Tapi this year, aku sedih, sebab first time kerja tetap,tapi jauh dari umah dan baru je posting. So, aku tak merasa lagi na berbuka dengan family, dan paling tragis, tak dapat nak merasa gaji first sempena raya..isk isk isk..so, kekanak kat rumah sekalian,next year la tuntut duit raya ea..ahahah Ok tak alasan aku mengelak bagi duit raya hahah


Ok raya ni nak duit raya? Jom masuk segmen masyuk kat Fuh.my ni..memang gempak..Just teka berapa jumlah syiling raya yang berjaya toyol-toyol kumpulkan itu..hahaha...






Ok ,setelah aku mesyuarat dengan ahli nujum seluruh papua new guine, maka aku mengumumkan jumlah syiling itu adalah...jeng jeng jeng.... RM 284.77



so, sape nak try nasib,jom join..mana tau ada rezeki..:) just klik je banner tu.

Contest Mega Raya ini dianjurkan oleh Fuh.My, Media-Siber, Gempak.Org dan ditaja oleh penaja awesome iaitu HairanBlog.Com, Yanty.My, FizaFantagiro, SecretOfShaila, BanKami.Net, Aynoranur.Com, AimaBabyComel, Longoi.Com, SilenceBlogz.Com, KacangBoy.Com, CikKiwi, BeritaKaki, Khairul Asrol, KanvasDakwat.Com, Woww.My, KopiLekat, MoneyClub2u, PencuriMovie.Com, BlogFyna.Com, Pena.MyBoniKacak.ComFizGraphic.ComKisahEmasPutih.Com dan BulanPurnama.net
Contest Mega Raya ini dianjurkan oleh Fuh.My, Media-Siber, Gempak.Org dan ditaja oleh penaja awesome iaitu HairanBlog.Com, Yanty.My, FizaFantagiro, SecretOfShaila, BanKami.Net, Aynoranur.Com, AimaBabyComel, Longoi.Com, SilenceBlogz.Com, KacangBoy.Com, CikKiwi, BeritaKaki, Khairul Asrol, KanvasDakwat.Com, Woww.My, KopiLekat, MoneyClub2u, PencuriMovie.Com, BlogFyna.Com, Pena.My, BoniKacak.Com, FizGraphic.Com, KisahEmasPutih.Com dan BulanPurnama.Net - See more at: http://fuh.my/pertandingan-mega-raya/#sthash.qho1PyQE.dpuf


Contest Mega Raya ini dianjurkan oleh Fuh.My, Media-Siber, Gempak.Org dan ditaja oleh penaja awesome iaitu HairanBlog.Com, Yanty.My, FizaFantagiro, SecretOfShaila, BanKami.Net, Aynoranur.Com, AimaBabyComel, Longoi.Com, SilenceBlogz.Com, KacangBoy.Com, CikKiwi, BeritaKaki, Khairul Asrol, KanvasDakwat.Com, Woww.My, KopiLekat, MoneyClub2u, PencuriMovie.Com, BlogFyna.Com, Pena.My, BoniKacak.Com, FizGraphic.Com, KisahEmasPutih.Com dan BulanPurnama.Net - See more at: http://fuh.my/pertandingan-mega-raya/#sthash.qho1PyQE.dpuf

Contest Mega Raya ini dianjurkan oleh Fuh.My, Media-Siber, Gempak.Org dan ditaja oleh penaja awesome iaitu HairanBlog.Com, Yanty.My, FizaFantagiro, SecretOfShaila, BanKami.Net, Aynoranur.Com, AimaBabyComel, Longoi.Com, SilenceBlogz.Com, KacangBoy.Com, CikKiwi, BeritaKaki, Khairul Asrol, KanvasDakwat.Com, Woww.My, KopiLekat, MoneyClub2u, PencuriMovie.Com, BlogFyna.Com, Pena.My, BoniKacak.Com, FizGraphic.Com, KisahEmasPutih.Com dan BulanPurnama.Net - See more at: http://fuh.my/pertandingan-mega-raya/#sthash.qho1PyQE.dpuf


3 si kacak dan si cantik berkata-kata...:

boni kacak said...

good luck bro :)

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

boni kacak said...

update blog update blog.hahaha