Pages

Sunday, April 15, 2012

~Diskaun Voucher Z.A shop~ happy shopping..:)



assalamualaikum & salam sejahtera..

selamat hari ahad!!
sempena pembukaan fb pages Mr.Zaxx yang baru ni..
shopping centre pages tau, bukan fan pages ala2 artis tu,hahah
Mr.Zaxx tak sefeymes Aaron Aziz..hahah
cuma cute skit je dr Mr.aaoron hahah

okeyh la stop bebel,
ni nak gtau , nak bg voucher kepada anda semua..
waa baik hati ye..
haha takla ni pun sempena pembukaan shop mr .zaxx..:)

cepat2 yer... voucher valid from 15 April 2012 hingga 28 april 2012
dan untuk selected item je..
so dengan voucher ni, anda dapat less rm5 bagi setiap barang..
tak perlu beli barang dulu...
first barang pun dah leh guna voucher ni..
tp diingatkan for selected item je ye..:)
dan juga harga pos tetap sama..:)
voucher untuk barang je ..

lawati Z.A Shop: (klik link dibawah)
http://www.facebook.com/pages/ZA-ShOp/349975898372372

valid for selceted item:

1. barang dalam album ni..

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.349978118372150.70395.349975898372372&type=3
2. dalam album ni gak
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.350011111702184.70410.349975898372372&type=3
3.album ni gak..:)
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.350001635036465.70405.349975898372372&type=3
4. yg ni gak
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.350003825036246.70406.349975898372372&type=3

cara2:

1. lawat fan pages dan LIKE pages dulu
2. pilih dari album yang ada selected item tu
3. copy link voucher or copy trus gambar voucher di bawah ni atau dr FB Z.A Shop
4. gtau kod item n order n voucher ke msg box pages.
5.have fun..:)

VOUCHER Z.A SHOP:

or link voucher:
http://4.bp.blogspot.com/-JOtEceCy6o4/T4pHN0_AdeI/AAAAAAAAAaM/VYiVEYEQpMk/s1600/2.jpg

0 si kacak dan si cantik berkata-kata...: