Pages

Tuesday, June 1, 2010

beware... pink colour!!!!






WARNING!!!!
beware of the pink colour!!
ha? pe tu???
bg lelaki mmg la kebyakan nye tak suke pink..
tp apa kene mengenanya?
ha ni nak citer...

tersebutlah kisah dahulu kala...
eh..salah lak..
last week aku g shah alam..
konvo maksu kat uitm shah alam...
sempat la bermalam kat shah alam..
after finish everything kitorang pun nak balik ar...
aku ngan akak aku je ni..
kami cadang nak singgah tanjung malim..
so, dr padang jawa kami naik komuter..

berebut2 nak naik komuter
ramai tol orang..
mybe sebab time tu petang org nak cuti wesak..
so naik la koc tu...
ahahha
yes!!!
dapat tempat duduk...
bagus..bagus..bagus...
then aku perasan something after aku dengar dak pompuan tu ckap..
"eh ada laki gak???"
ha? nape lak?
oh my!!!
nape ramai pompuan ja nie??
then terdengar lagi dialog..
tp ditutur oleh seorang lelaki ngan seorang pompuan..
"how do you know this for women only?"
" i see the sticker over there"
hahahahahahhahahahaha
aku termasuk koc khas untuk wanita..
koc merah jambu..
malu..malu..malu..siooooT!!!!
dpt jer tau aku terus tunduk..senyap jer
akak aku kata xpe, dah tersalah duk jer..
pastu baru la aku ader geng!! ader gak yg masuk koc ni..
yes!! kawaku..kite dah kena beb!
hahahahh
so pada jantan2 di luar sana,,
hati2 ye..
jgn salah masuk..
nanti org cop sebagai " LELAKI MIANG!!!"
hahahah

2 si kacak dan si cantik berkata-kata...:

Aku Adalah Aku said...

xpe zul... sekli skala.. bile lg kn.... len kli, buat2 tersalh lg.. haha.....

PriNcesS SeRRa said...

zul ttp pink d hatiku